Merkez Duatepe Ortaokulu

Belgegeçer : 0 (312) 876 10 31
WEB https://merkezduatepeortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Göztepe Mahallesi, Hükümet Caddesi, No1, Bala / ANKARA
VİZYON : Eğitim, öğretim ve araştırma kalitesi ile ilçemiz ve ilimizde tercih edilen; • Takım çalışmasını teşvik eden, katılımcı ve paylaşımcı bir yönetime sahip; • İlçemiz ve İlimiz başta olmak üzere ülkemizin sorunlarını çözmeye yönelik çalışmalar yapmada öncü; • Geleneksel sanatlarımızın özünü koruyarak çağdaş, kalıcı ve özgün eserler ortaya koyan; • Evrensel değerlere saygılı, toplam kalite yönetimi ilkelerini benimsemiş, sürekli gelişen; bir OKUL olmaktır.
MİSYON : Evrensel nitelikte bilgi ve teknoloji üreten, araştırmacı, katılımcı, paylaşımcı, özgün ve estetik değerlere sahip, çağdaş bir eğitim ve bilimsel kültürü oluşturmak ve özgüveni tam ,toplumsal değerlere saygılı bireyler yetiştirmektir.
BAŞARILAR :

Servis :
Ulaşım : İl merkezine Özel Halk Otobüsleri ile ulaşım sağlanmaktadır. Ayrıca sabah ve akşam EGO otobüsleri de vardır.
Yerleşim Yeri : Göztepe Mahallesi Hükumet Caddesi No:1 Bala, ANKARA
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz ilçe merkezinde bulunmakta olup il merkezine 65 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler : TÜBİTAK 4006 bilim fuarına her yıl başvuruda bulunulmaktadır.
Proje Çalışmaları : Gençlik ve Spor Bakanlığı 2019-1 Çağrısına yapılan başvuru kabul edilmiştir.